Gyakori keresési kifejezések
kakukkfűvel, zsályával és petrezselyemmel
A vörös pestónk napon szárított paradicsommal, és sok fűszerrel nem csak aromadús finomság, ha tésztával kínáljuk; tökéletes köretként is adhatjuk grillezésnél, vagy pikniken.
Vörös pesto
Vörös pesto
Elkészítési idő: 20 perc
Aprítsa nagyobb darabokra a napon szárított paradicsomokat, mossa meg a fűszernövényeket, és csipkedje le a leveleiket a szárakról. Pirítsa meg a fenyőmagvakat egy tapadásmentes serpenyőben, amíg aranybarnák nem lesznek, majd hagyja őket kihűlni. Aprítsa fel a fokhagymát. Turmixolja finomra az összes hozzávalót egy konyhai robotgépben, vagy egy keverőtálban botmixerrel, amíg sima állagú nem lesz. Töltse üvegekbe, és tartsa hűvös, száraz helyen.
Ezek a témák is érdekelhetik